Joblinjen

Er du nysgerrig på, hvordan det er at have et job? Og hvad der skal til for at være på arbejdsmarkedet? Så er joblinjen måske noget for dig!

På joblinjen arbejdes der med opgaver og temaer der retter sig mod de praktiske, faglige, sociale og personlige kompetencer. på denne linje kan de studerende arbejde på forskellige værksteder bl.a. træværksted, køkken, pedel/ service og rengøring. Dette kombineres med virksomhedsbesøg for at blive klogere på hvad der forventes på arbejdsmarkedet.

Som led i at blive en selvstændig voksen på vej til afklaring af bolig og forsørgelsesgrundlag, kigger vi på forskellige boformer, personlig økonomi, sociale omgangsformer, selvtransportering og selvstændig livsførelse herunder en aktiv fritid.

Praktik

En central del af undervisningen på joblinjen er praktikker. En praktik kan hjælpe den studerende med at blive klar over egne kompetencer og hvilken beskæftigelse man synes er spændende.

Klargørelse

Aftaler om praktiksted og tidspunkt bestemmes i samarbejde med den studerendes praktikvejleder, der vurderer hvornår de er klar til at prøve kræfter med praktikdelen.

Menu